onsdag 20. oktober 2010

Endelig tilbake..med litt oppbevaring..

Altfor lenge siden sist jeg har oppdatert her, grunnet at pcen min ble ødelagt, uten at jeg hadde fått tatt backup. Dermed mistet jeg alt av bilder osv osv, og fikk en ny pc uten programmer(det første jeg fikk var nettleser..). Jeg har fortsatt ikke noe bilderedigeringsprogram (er klar over at det finnes gratis-typer, men ser ikke syn på å prøve å innstallere det), så håper bildene mine er ok i fargene..

Jeg er avhengig av å ha saksene lett tilgjengelig på kjøkkenet, og har derfor pyntet et syltetøyglass. Så ser det litt finere ut;)

Materialer:
-Gammelt bokpapir
-Mønsterark fra Melissa Frances
-Halvperler
-Hamptråd
-Bokstaver i bazzill (pyntet med "perler" i Liquid Pearls i fargen White Opal)
-Roser(fra Iamroses.com)
-Blonde11 kommentarer:

 1. Hei og tusen takk for en kjempehyggelig hilsen fra deg!! Så utrolig fine syltetøyglassene dine ble!! Nå har jeg sett på alt du har laget og jeg må bare si at du er veldig, veldig flink! Så synd at du mistet alt på pc-en, det har jeg også gjort en gang og var ikke noe gøy. Picasa er et program jeg bruker mye og det er superlett å installere. Ønsker deg en fin uke, klem fra Jorunn

  SvarSlett
 2. Åh, så fint og kjekt! Her er alle saksene stua ned i en skuff :p

  SV: Uff ja. Svangerskapet mitt var pyton. Bekkenløsning fra uke 8, uke 15 måtte jeg krype til korset og begynne med krykker, ekstrem svimmelhet (klarte såvidt å stå på beina) også måtte jeg gå til skolen hver dag. Trodde jeg skulle besvime hele tida under forelesningene. Et under at jeg besto!

  Strekkmerker er det lite man kan gjøre med dessverre. Et lyspunkt er jo at de blekner over tid da :)

  Uff. Ryggproblemer er IKKE godt. Får håpe det bedrer seg etterhvert. Er ikke sånn man skal ha det! :(

  Takk :) Ja, timeglass er pent, men når man er nokså slank så ser man bare ekstra tynn ut, og da blir det noe annet :p Blir for tynt liksom.

  SvarSlett
 3. SV: Er det ja. Kom over noen nettbutikker som var ganske rimelige da :) Masse fint :) Har 5 uker juleferie, så bør da klare å få til noe da ;)

  SvarSlett
 4. SV: Åh, takk for tips! :) Håper på å få satt i gang, men først er det oppgaveskriving og pensumprøve. Fy som jeg gleder meg til skolen er over! Slippe lekser ;)

  SvarSlett
 5. SV: Ja, liberoklubben er kjempe flott! Kommer bare til å fortsette og samle poeng ;)

  SvarSlett
 6. SV: Lager alltid sausene selv, og da bruker jeg jo meierismør og sånn :p

  SvarSlett
 7. SV: Nei, har ikke det. Er veldig skeptisk til det at ting er anbefalt av naaf. For naaf fokuserer kun på stoff som kan fremkalle astma og allergi. Mens jeg også styrer unna hormonforstyrrende og kreftfremkallende stoffer. Det gjør ikke Naaf. Men går jo an å ta en nærmere titt på de :)

  SvarSlett
 8. SV: Ja, skal ta en titt på litt forskjellig ;)

  SvarSlett
 9. SV: Ja. Sånn sett var jo ikke fødselen hard, men den var jo veldig rask, så da blir det jo mer belastning på kort tid. Kan være også noe som har utvikla seg pga favorittstilling og slikt. Hvem vet :p Så lenge det blir bedre! :)

  SvarSlett
 10. Nei her tok det jo 2 1/2 time ca fra første rie til ho var ute. Pressinga tok 45 min da. Men ho lå veldig langt oppe, så fikk ikke lov til å stå på beina (redd for at strengen skulle legge seg rundt halsen hennes), i tillegg til grusomme leggkramper hver gang jeg skulle presse. Uff. Ho virker veldig fornøyd allerede. Har skravla fra sekundet ho våkna, og for første gang fikk jeg skifte bleie på ho uten styr og sprell! :)

  SvarSlett
 11. SV: Ja. Ho var "heldigvis" ikke en psykolog da. Bare pykiatri sykepleier, men var jo en slik en som gav meg diagnosene. Tusen takk :) Ja, har vært en bra dag til tross for pensumlesing og ikke verdens største solstråle. Hehe :)

  SvarSlett