fredag 20. august 2010

Gjenbruks-kurv

Da var jeg endelig tilbake med litt nye ting. Har ikke hatt scrappelyst eller mulighet i slutten av graviditeten og etter...
Men nå har jeg fått satt meg ned litt innimellom og lekt meg litt.

Mamma'n min har hatt bursdag, men ønsket seg ingenting. Så for å vise at vi har husket på henne, så laget jeg en liten kurv med småting.

Det startet med at jeg hadde kjøpt poteter, og åpnet kjøleskapsdøra og stod og tenkte veldig på den kurven potetene hadde kommet i. Tror den var av finèr eller noe.

Så jeg har da brukt følgende ting:
- Potetkurv som er malt med 2 strøk gesso, deretter brun maling og så hvit maling. Deretter har jeg pusset med sandpapir for å få en litt slitt effekt. Har lagt et rosa silkepapir i bunnen.
- Blonder langs kanten på kurven(fra kortoggodt) og blonder rundt dropsesken(fra scrapshop)
- Bånd med kors rundt kubbelys (fra den franske landstil)
- Bånd rundt telys (fra panduro)
- Bildene på fyrstikkeskene er fra nettet og perlene fra ebay og staples
Nærbilde av kurven. Her ser man lettere den litt slitte effekten på kurven, og den nydelige blonden som jeg elsker!<3

Jeg har med vilje valgt å ha bildene på fyrstikkeskene ikke helt perfekte mht kvaliteten. Det er egentlig et resultat av at jeg brukte et skissepapir i printeren istedet for et vanlig kopiark. Men jeg liker mye bedre kvaliteten på skissearket!
Jeg har også pusset på kantene på bildene, og deretter svertet med Cats Eye Fluid Chalk creamy brown.

Baksidene på fyrstikkeskene. Her har jeg bare printet ut "stempler" på skissearket, og brukt samme fremgangsmåte på kantene som bildene på framsiden.

Så håper jeg at det ikke går like lang tid til neste gang jeg får sitte og dille med slike type prosjekter;)


7 kommentarer:

  1. SV: Har ingen aning. De kom bare i en konvolutt, eller to konvolutter. En adressert til den nye adressa, og en til den gamle adressa. Amalie er utrolig fornøyd med sine bleier. De er jo helt sinnsykt myke i forhold til både libero og pampers :D Husker jo selv hvor utrolig ubehagelig det var å gå med (bleie)bind etter fødselen :-s

    Så flink du er til å lage ting! Eier ikke kreativitet jeg :p

    SvarSlett
  2. SV: hehe, ja det er jo en mulighet :p Uff, er så kjedelig når det blir pc krøll og sånn! Da blir man liksom satt mange måneder tilbake og føler at man må gjøre alt på nytt :/

    Begynner å komme meg fremover nå, men mulig det ikke kommer no før i morra. Ikke så lett å rydde på rommet til Amalie når ho sover der :p Men er snart ferdig med soverommet, så mulig det kommer allerede idag :)

    SvarSlett
  3. SV: Tja... Har Tore som roter jeg da. Og når han rydder så blir det bare mer rot. Han bare flytter rundt på ting, så vet jeg ikke hvor noe er :p Jeg har jo faste ting der jeg legger alt! Gikk rund og lette etter lightere en kveld, og fant de ikke. Viste seg at Tore hadde flytta de èn skuff ned :p Skal ikke mye til før jeg mister oversikta!

    SvarSlett
  4. SV: Haha, der sa du no! Min eyeliner er også borte. Forsvant sånn plutselig :p Kanskje jeg bør sjekke pennholdere og pennal? ;) Ja, er det. Men mister all ryddeenergi når han er hjemme. Hvis han drar til en kompis eller legger seg tidlig, da kan det plutselig dra til igjen :p

    SvarSlett
  5. Du er jo den scrappedronningen ;))
    Utrolig masse fint du lager!!

    La meg til som følger her ;)

    Ønsker deg en fin dag!
    Klem fra Silje

    SvarSlett
  6. SV: Ja, kjempe gøy med duplo og lego! Verdens beste leker ;) Av alle lekene som jeg og Thomas hadde, så var duplo og lego de som vi definitivt brukte mest tid på :D

    SvarSlett
  7. SV: Ja, reima har vi :p Men den har jeg også sett til salgs på blant annet møbelringen. Nærmeste ikea er 5-6 timer unna, så det er ikke et alternativ her :p Dessuten så liker jeg at tripp trapp stolene kan brukes til man er voksen ;) Virkelig valuta for pengene!

    SvarSlett