fredag 26. november 2010

Kosedag

Idag har vi kosedag. Etter en lang uke konstant på farten, er det herlig å ha en rolig dag hjemme. Fyre litt i peisen, lese bøker osv osv..Først et litt gammelt prosjekt; en messinglysestake fra loppis som ble sandblåst og deretter lakkert hvit. Selve lakkeringen gikk jo raskt, men jeg hadde sett for meg å ha lysmansjetter med prismer(blanke). Og jeg lette høyt og lavt etter det..Helt til ryggen nektet å samarbeide (den liker seg visst ikke når man har vandret i ørten butikker:( ).
Anyway..endte tilslutt med disse lilla lysmansjettene, og det går jo greit nok, det:)Et av de nyere prosjektene mine er et hekleteppe i baby merionull. Eldsteungen er gal etter kosetepper, og tar alle han finner..Så da må lillesnuppa få et nytt som er bare hennes;)
I og med at jeg egentlig ikke kan hekle, og bare følger en heklebok som visstnok skal være heklingens ABC, så har jeg gitt meg selv 2-3 mnd på å bli ferdig med teppet. Er jo en rimelig travel måned vi går i møte..

Den aller siste tingen for denne gang, er en cornflakes-boks jeg tilfeldigvis kom over på Kiwi'en her. Elsket den fra første sekund! Og den var jo billig!(bare 25kroner), så da syntes jeg fint at jeg kunne ta den med meg hjem.
Det var ikke før jeg vandret hjemover at jeg plutselig kom på at vi slett ikke spiser cornflakes(eller frokostblandinger for den saks skyld..Aner ikke hvorfor, det bare er slik). Må si at hodet kvernet en stund, for å finne et formål som rettferdiggjorde kjøpet..sånn i tilfelle mannen ville spørre hvorfor jeg hadde kjøpt den..(har vært litt mange ting jeg bare "må" ha i det siste, hihi)
Plutselig kom jeg på at den var jo genial til å ha babygrøten i! Som sagt, så gjort. Så nå står den og pryder benken, og jeg trenger ikke sukke over hvordan babygrøten bruker den lille skap-plassen jeg har på kjøkkenet:)

Og sånn helt til slutt beklager jeg dårlige bilder... Det er nok en blanding av dårlig kamera, dårlig lysforhold og dårlig fotograf. Hehe...11 kommentarer:

 1. Så flink! Elske lillafargen som blir på teppet t minste'n:)

  SvarSlett
 2. Stilig! Flink du er :)

  Vi har vært lite ute i det siste pga masse som skjer og jeg som vil opp i vekt, så har ikke hatt tid til å gå ut :p I 2 uker snart har vi hatt sol og -10, så er ganske kaldt :p Amalie trives godt i ull/fleece dressen sin i ullposen sin i vogna de gangene vi er ute. Når jeg plukker ho opp så er ho alltid god og varm :) Idag fikk jeg kjøpt ny ullbody og ulltights til tuppa, så nå er vi klare :)

  SvarSlett
 3. SV: Hehe, her går det i lilla. Det er jo adventsfargen, så alt annet blir liksom feil her :p

  Det beste med den er at det er skrukork! Kjempe greit! :)

  SvarSlett
 4. SV: Ja. synes det er mange rare husverter der ute! Han skal være gla for at han har oss som leieboere! Betaler husleia, bråker ikke, går opp med søppelkassene selv om det er hans jobb, mater katta hans, måker!! Her mange ting som skulle vært fiksa i leiligheta som han har sagt at han skal gjøre i snart ett år! Vi kan jo fortsatt ikke lukke igjen døra til soverommet til Amalie fordi en fjær i håndtaket/låsen er ødelagt.

  Ja, helt utrolig at han er så vrang! Medisiner mot rastløse bein derimot nærmest kasta han etter meg, enda jeg ba ikke om det heller! Tusen takk :) Ja, håper det går bedre herfra :)

  SvarSlett
 5. SV: Ja. Har tenkt på det, men tror jeg begynner med innlegg først ;) Symaskin har stått på ønskelista LENGE, så håper den kommer. Hehe.
  Oj, kan ikke vært billig! Nei, trenger bare en billig og enkel en (hvertfall i første omgang :p).

  SvarSlett
 6. SV: Ingenting slår den herlige granlukta :D

  SvarSlett
 7. SV: Ja, enig. Selv spiste jeg rosiner til den store gullmedalje da jeg var lita, og i følge forskere så skulle jeg nå ha hatt ødelagte nyrer, kreft, ikke-eksisterende immunforsvar osv osv :p

  SvarSlett
 8. SV: Hehe, artig at det funka da. Er nok mye mer behagelig å gå på do/potte enn i bleia ;) Amalie bæsjer ikke så mye på potta mer, men ho tisser masse der! Av en eller annen grunn vil ho ikke tisse i bleia :p Nei, er ikke sånn kjempe fast her heller. Pleier å sette ho på potta under skift og etter at ho har sovi (for de pleier nemlig ikke å tisse mens de sover), og det er ho veldig fornøyd med :)

  SvarSlett
 9. SV: Ikke greit nei :( Men må si at det koseligste med sjukedommen hennes så langt er at ho endelig synes at mammas fang er den beste plassen :p Leser om folk som sukker over at ungene skal sitte på fang og kose hele tida, mens her er det stikk motsatt :p

  Har forsøkt saft, vann, smoothie, ikke juice ennå da. Og melk er nesten den eneste næringa ho får i seg. Ho får en flaske rett før leggetid sånn at ho får fylt magen sin. Da får ho i seg væske samtidig.

  Men ho får jo ikke kumelk da. Vet ikke om mme melka gir samme slimet som kumelk.

  SvarSlett
 10. SV: Han har bare 10 dager til sjukt barn, og allerede brukt 3 av de, og de skal vare hele året... Mine fraværsdager inkluderer sjukdom hos meg, barn, barnepasser og andre ting. Har kanskje 4 dager og allerede brukt 2... Takk takk :) Studiedag i morra heldigvis, så får sove ut da. Veldig gla for 100% bhg plass nå! ;)

  SvarSlett
 11. SV: Ja, hadde det kjempe koselig :) Gøy å se de leke sammen. Er 9 måneder mellom de to ;)

  Kjekt med mannfolk som er flink på kjøkkenet da! :)

  SvarSlett