fredag 26. november 2010

Kosedag

Idag har vi kosedag. Etter en lang uke konstant på farten, er det herlig å ha en rolig dag hjemme. Fyre litt i peisen, lese bøker osv osv..



Først et litt gammelt prosjekt; en messinglysestake fra loppis som ble sandblåst og deretter lakkert hvit. Selve lakkeringen gikk jo raskt, men jeg hadde sett for meg å ha lysmansjetter med prismer(blanke). Og jeg lette høyt og lavt etter det..Helt til ryggen nektet å samarbeide (den liker seg visst ikke når man har vandret i ørten butikker:( ).
Anyway..endte tilslutt med disse lilla lysmansjettene, og det går jo greit nok, det:)



Et av de nyere prosjektene mine er et hekleteppe i baby merionull. Eldsteungen er gal etter kosetepper, og tar alle han finner..Så da må lillesnuppa få et nytt som er bare hennes;)
I og med at jeg egentlig ikke kan hekle, og bare følger en heklebok som visstnok skal være heklingens ABC, så har jeg gitt meg selv 2-3 mnd på å bli ferdig med teppet. Er jo en rimelig travel måned vi går i møte..

Den aller siste tingen for denne gang, er en cornflakes-boks jeg tilfeldigvis kom over på Kiwi'en her. Elsket den fra første sekund! Og den var jo billig!(bare 25kroner), så da syntes jeg fint at jeg kunne ta den med meg hjem.
Det var ikke før jeg vandret hjemover at jeg plutselig kom på at vi slett ikke spiser cornflakes(eller frokostblandinger for den saks skyld..Aner ikke hvorfor, det bare er slik). Må si at hodet kvernet en stund, for å finne et formål som rettferdiggjorde kjøpet..sånn i tilfelle mannen ville spørre hvorfor jeg hadde kjøpt den..(har vært litt mange ting jeg bare "må" ha i det siste, hihi)
Plutselig kom jeg på at den var jo genial til å ha babygrøten i! Som sagt, så gjort. Så nå står den og pryder benken, og jeg trenger ikke sukke over hvordan babygrøten bruker den lille skap-plassen jeg har på kjøkkenet:)

Og sånn helt til slutt beklager jeg dårlige bilder... Det er nok en blanding av dårlig kamera, dårlig lysforhold og dårlig fotograf. Hehe...